Balogh Soma dobos

Világsztárok látták meg benne a tehetséget és tanították.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

2018 nyarán egyedüli magyar dobosként szereplője lehetett a Rockin1000 koncertnek a firenzei stadionban. Emellett résztvevője volt Londonban és Manchesterben a neves UK Drum Show-nak.

 

Édesapja korábban dobolt, így Soma apró gyermekként már mindig ütögetett valamit. Négyéves kora óta pedig tanár foglalkozik vele. Mindene a zene, a dobolás. A sok gyakorlás csodát tud tenni, de a lényeg az, hogy szeresd, amit csinálsz, bízz a döntéseidben, és ha megvan benned a motiváció, bármire képes lehetsz – mondja.

 

 

Tudását folyamatosan fejleszti. Az Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj programjának köszönhetően az elmúlt években tanította Mike Mangini a Dream Theather dobosa, a Berklee College of Music professzora, továbbá a Berklee tanára Brian Tichy, aki a Whitesnake zenekarban dobol, és Nicko Mcbrain is, aki az Iron Maiden tagja. Soma ott volt a Dobmánia Táborban is, többek között Borlai Gergő, Bágyi Balázs, Markó Ádám mesterkurzusain.

 

Eddigi legjelentősebb fellépése a Budapest Sportarénában volt, ahol három estén át játszhatott Havasi Balázs koncertsorozatán, teltházas nézőtér előtt.

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/balogh-soma-dobos
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.