Dombi Zsófi mentális egészségszakember

„Sokáig gondoltam azt, hogy nem vagyok tehetséges, és nagyon nagy kérdés volt számomra, miben tudok kibontakozni” – vall magáról.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

A gimnázium évei alatt még fogorvos akart lenni, majd az orvosbiológiai, a humán tudományok bűvkörébe került. Felvételizett a University College Londonba, ahol nemcsak az alapképzést, hanem a mesterszakot is elvégezte, 2019-ben. Még Londonból jelentkezett a Richter Gedeon Gyógyszergyár álláshirdetésére – sikerrel. Azóta global medical affairs manager a világhírű magyar cégnél, Budapesten. Jelenleg az antipszichotikum utóéletét menedzseli, emellett az oxfordi egyetem pszichiátriai szakán PhD-hallgató.

 


Mindig is érdeklődésének középpontjában álltak a mentális betegségek, mert azok absztraktabbak, mégis súlyos hatással lehetnek az emberek egészségére, ezért is szeretne segíteni az ezekben szenvedőknek.

 

Azt kapod az élettől, amit bátorságod van kérni – ez a mottója, és hisz benne, mert eddigi élete is ezt igazolta.

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/dombi-zsofi-mentalis-egeszsegszakember
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.