Gyermán Anna gyógyszerész

Már óvodás korában érdekelték a gyógynövények, majd a gyógyszerészet vonzásába került, melyet később az egészségnevelés követett.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

16 évesen eldöntötte, hogy gyógyszerész lesz belőle. Néhány évvel múlva meg is valósította álmát, ám a képzés során kötelező gyógyszertári gyakorlaton találta meg igazi hivatását. Azt tapasztalta, hogy nagyon kevés fiatal megy be egy gyógyszertárba, aki pedig mégis belép oda, igencsak tájékozatlan. Ezért úgy döntött, fiatalkorúak egészségnevelésével fog foglalkozni. 


2015 óta járja az ország középiskoláit, és előadásokat tart a helyes gyógyszerhasználatról.

Amilyen sok gyógyszerreklámmal találkoznak a fiatalok, annyira nincsenek tisztában még az alapfogalmakkal sem – mondja.Nagy problémának tartja, hogy sok az elvakult beteg, aki, ha valamit olvas az interneten, máris készpénznek veszi. Ezen is próbál segíteni, amikor elmagyarázza, mit lehet kapni a patikákban, mi számít gyógyszernek, mi az étrendkiegészítő, és arról is felvilágosít, mikor nem szabad hinni az internetnek.


Előadásai sikeresek az egész országban, ahol tőle is bátran lehet kérdezni, elvégre a hirdetések is erre biztatnak: „A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg gyógyszerészét!”

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/gyerman-anna-gyogyszeresz
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.