Kiss Erik paralimpiai sportoló

Válogatott kajakos, Tokióban paralimpiai döntős volt. A párizsi játékokon már a dobogó legfelső fokán szeretne állni.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

Sportkarrierjében arra a legbüszkébb, hogy 2021-ben kijutott a tokiói paralimpiai játékokra, ahol 8. helyezést ért el. Ugyanebben az évben a koppenhágai világbajnokságon szintén 8. lett. Számos magyar bajnoki cím büszke tulajdonosa.

 

Úgy gondolja, hogy nem kell megkülönböztetni a parasportolókat az élsportolóktól, ő sem tekintett soha úgy magára, mint egy beteg emberre. „Én is próbáltam magamból mindig a legtöbbet kihozni, és ugyanúgy keményen edzeni, dolgozni” – jegyzi meg. Nem tartozik az izgulós versenyzők közé, igyekszik mindig koncentrálni, és nem arra gondolni, mennyi minden múlhat másodperceken, tizedmásodperceken.

 

 

A tehetséges embereknek azt üzeni: „Ha megtalálták azt, amit igazán szeretnek, és amiben igazán jók, akkor ahhoz foggal-körömmel ragaszkodjanak, merjenek nagyot álmodni. És hogyha ezért küzdenek és kitartóak, akkor azt mindenképp el fogják érni”.

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/kiss-erik-paralimpiai-sportolo
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.