Stefancsik Gergely okleveles biológus

Kutatásaival számos betegség mélyebb megértéséhez járul hozzá.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

Első nagyítóját még óvodás korában kapta édesanyjától, első publikációja 19 éves korában jelent meg, angol nyelven. Jelenleg Szegeden, az SZTE Klinikai Orvostudományi Doktori Iskolájának Kísérletes és Klinikai Idegtudomány Alprogramjának PhD-hallgatója.

 

A pszichiátriai klinikán doktorandusz, ahol, a szívfrekvencia-variabilitás és a véroxigén-telítettség összefüggéseit vizsgálják a kognitív teljesítménnyel és a mentálhigiénés állapottal. Adataikkal egyben egy magyar telemedicinális rendszer fejlesztéséhez is szeretnének hozzájárulni – fogalmazza. Hozzáteszi, hogy kutatásaival számos betegség mélyebb megértéséhez járulhatnak hozzá, kibővíthetik diagnosztikai lehetőségeit.

 

 

Büszke arra, amit társaival végez, mert eredményeikkel az alapkutatás szintjén lefektethetik egy jövőbeli terápiás rendszer alapjait, melyet később át lehet ültetni a gyógyászatba. Mindig próbált olyan megközelítéseket találni, amelyek a hagyományostól eltérőek, amelyek különlegesek – jegyzi meg. Egyben azt tanácsolja azoknak, akik félnek a megszokottól eltérően gondolkodni, hogy ne alkudjanak meg, merjenek kilógni a sorból.

 

Leginkább az inspirálja, hogy hozzájáruljon a világ fejlődéséhez, hisz „az ember legfőbb vágya, hogy maradandót alkosson”.

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/stefancsik-gergely-okleveles-biologus
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.