Varga Gábor gyereksebész

Gyereksebészként újszülött kortól 18 éves korig lát el betegeket, PhD-hallgatóként pedig az elméletet igyekszik átültetni gyakorlati munkájába.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

Aki szeretne rálelni a maga tehetségére, az ne adja fel a nehézségek ellenére sem – tanácsolja mindenkinek. Tehetsége kulcsát részben abban látja, hogy korábban sok helyen kereste a maga útját, több mindenbe is belefogott egyetemi évei alatt, és minden feladatában igyekezett helytállni. A tanulás mellett dolgozott a hallgatói önkormányzatban, részt vett az Erasmus-programban, nyári tudományos táborokat szervezett.

 

Gyereksebészként újszülött kortól 18 éves korig lát el betegeket, PhD-hallgatóként pedig az elméletet igyekszik átültetni gyakorlati munkájába. A vesevértelenség megelőzése az egyik szakterülete.

 

 

Mivel édesanyja gyerekgyógyász, kiskorában sok időt töltött vele kórházban, így számtalanszor látott boldog szülőket, akik látták gyermeküket teljesen felépülni. Hivatásában éppen azt tartja a legszebbnek, hogy míg egy felnőtt beteget esetleg a gondos sebészeti beavatkozással sem lehet már teljesen meggyógyítani, addig egy fiatal szervezetnél tökéletes eredmény érhető el. Ez egyszerre öröm, de egyben még nagyobb felelősség is – fogalmazza.

 

Arra a legbüszkébb, hogy nemrégiben sikerült megvédenie PhD-disszertációját, valamint részt vett egy újszülött sikerrel zárult ajakhelyreállító műtétében.

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/varga-gabor-gyereksebesz
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.