Gergely Bence kutató pszichológus

Stipendium Peregrinum-ösztöndíjas, szakterülete az adaptív tanulási rendszerek alkotása.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

Az adaptív tanulási rendszerek valójában azok, amelyek a diákoknak ideális feltételeket teremtenek, ahhoz, hogy valamit képesek legyenek megtanulni. Minden embert érint, hogyan tanulunk, miként viselkedünk egymással, s a pszichológia ennek a tudománya – magyarázza.

 

Nem ért egyet azzal, hogy vannak tehetséges és nem tehetséges emberek, úgy gondolja, minden emberben van valamilyen lehetőség, benne rejlő tehetség. Minden csak azon múlik, hogy ő és a környezete felfedezi-e ezt benne.

 

 

A legjobban munkája inspirálja. Másokat arra figyelmeztet, hogy ha valamire „rákattannak”, akkor az a tevékenység soha ne menjen át szorongásba. Soha ne azzal a szándékkal tegyünk valamit, hogy egyre több díjat, ösztöndíjat akarjunk nyerni. Ehelyett maradjon meg az az öröm és szeretet, amiért azt a valamit csináljuk.

 

Bevallja, volt, hogy ő is szorongott, de idővel rájött arra, hogy nem a sikerek számítanak, hanem a tanulás folyamatának az öröme, élvezete.

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/gergely-bence-kutato-pszichologus
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.