Kovács Miléna triatlonista

Korai kelés, kemény edzések, rengeteg lemondás – mégis imádja a sportolást, és már az eredmények is jönnek.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

„Sok lemondással jár, nagyon fárasztó, de nagyon szeretem” – említi lelkesen, amikor a hétköznapokról esik szó. Hétfőtől péntekig mindennap hajnali 5 órakor kel, mert mielőtt elindul a 6 órakor kezdődő úszóedzésre, még a tengeri malacait is meg kell etetnie... Az egyórányi úszást követi az iskola, és még a délután is edzéssel telik. A szombat könnyebb, már „csak” 6-kor kell kelnie, mert délelőtt vannak az edzések. Ám a vasárnap igazi pihenőnap: 10-ig alszik, de a bringázás, a futás és az úszás ezen a napon sem maradhat el, hogy el ne lustuljon…

 

Jó érzés számára, amikor edzőtársai szurkolnak neki; szereti a rajt előtti izgulást, a célba érés pillanatát. A versenyek során sok sikerélmény éri, örömmel töltötte el, amikor legutóbb meghívták Lengyelországba egy triatlonversenyre.

 

 

Ma már csak érdekességként emlékezik arra, hogy amikor egyszer egy hétig betegeskedett, valójában akkor fogta fel, mennyi mindent hagy ki a sport érdekében: tovább lehetett aludni, és jutott idő a barátaira is. Nagy eredménynek tartja, hogy ellent tudott állni a szirénhangoknak, s amikor felgyógyult, visszatért régi, profi sportos életmódjához.

 

Mindig fülében csengenek egy motivációs videóban hallott szavak: „Ez a nap van, a holnap nem létezik, ma van, és tenni kell!”

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/kovacs-milena-triatlonista
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.