Sávolt Karolina festőművész

Még csak hetedik osztályos, de látványos festményeit már önálló kiállításon is bemutatta, alkotásai milliókért kelnek el.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

Van, aki festőzseninek tartja. Kitűnő tanuló, idegennyelveket beszél, korosztályos teniszválogatott.

 

A pandémia alatt otthon ragadt testvérével, és sokkal többet rajzolt, mint korábban. Egy asztalán hagyott rajzra figyeltek fel a szülei, akik megkérdezték, miként szeretne tovább fejlődni. „Festeni szeretnék” – szólt a válasz, melyhez a szülők minden segítséget megadtak.

 

Mivel nincs tanára, senki nem befolyásolja, mit alkot, így műveiben számtalan stílus megjelenik, valójában ezek összessége adja egyedi stílusát. Sok festéket használ, kedveli a dimenziós tereket, a realista irányzatot. 2022 tavaszán Magyarországon volt az első kiállítása; egyszerre mutathatta meg addig elkészült festményeit, s nem túlzás, hogy ámulatba ejtette a látogatókat.

 

 

A művészet boldoggá teszi életét, a festés számára örömöt okoz, de festményeivel üzenni is akar: a természet-, az állat- és a környezetvédelem fontosságára kívánja felhívni az emberek figyelmét.

 

Eddigi tapasztalatai alapján azt tanácsolja kortársainak: lebegjen előttük is egy cél, amit szeretnének elérni, és az legyen olyan nagy, hogy mások ne is higgyék el, hogy meg lehet valósítani. De ha mindent megteszünk érte, biztosak lehetünk abban, hogy el is érjük.

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/savolt-karolina-festomuvesz
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.