TALENTn Tehetségfórum

A tehetséget támogatni, segíteni kell! Jelentős részben ezen a segítségen és az ösztönzésen múlik, hogy az adott tudás- és képességtartalomban kiemelkedő teljesítményre képes fiatalok tehetsége kibontakozhat-e, hasznosulhat-e? A Nemzeti Tehetség Program (NTP) támogtatásával megvalósuló TALENTn Tehetségfórum olyan kezdeményezés, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.


TALENTn a fiatal tehetségek pódiuma

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő NTP TALENTn Tehetségfórum-sorozat izgalmas fiatal tehetségek bemutatkozásának ad teret. Az egyetemek hallgatóinak és az 50 tehetséges magyar fiatal program díjazottjainak előadásában egyéni tehetségutak, személyes drámák és több esetben a világsiker kapujába ért fiatal hölgyek és urak történetét ismerhetjük meg. Van közöttük tervezőmérnök, autista fiatalok által készített kézműves termékeket tervező designer, online marketing szakember, addiktológus, kórházban gyógyuló beteg gyermekeknek angolt tanító, mesét olvasó egyetemista közösséget szervező tehetség és ipari formatervező, aki saját tervezésű egykerekűjének nyergében lett többszörös világbajnok.

TALENTn - értő és érdeklődő hallgatóság

Az NTP TALENTn Tehetségfórum eseményeire több száz fiatalt, valamint számos tehetséggondozással foglalkozó elismert szakembert várunk az oktatási és a versenyszférából.


TALENTn az egyetemi városokba megy!

A fiatal tehetségek egy-egy leginkább inspiráló, gondolatébresztő előadását novemberben több egyetemi városba, Debrecenbe, Dunaújvárosba és Kecskemétre is elvisszük, azzal a céllal, hogy minél több fiatalt szólítsunk meg az országban.

 

A tehetség lehetőség! Hozd ki magadból Te is a legtöbbet! Regisztrálj és gyere el! A TALENTn Tehetségfórumon a részvétel ingyenes!

Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/talentn
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.