Temesvári Orsi jogász, újságíró

Egy balesetet követően kellett új életet kezdenie. Segítségére volt az írás, és egy egyesület, melyben úgy érzi, tud segíteni sorstársainak.
Küldd el ismerősödnek ha tetszett Nyomtatás

Gyermekkora óta újságírónak készült, jogász lett belőle. Miután túlélt egy gerincvelősérülést, elkezdett blogot írni, élményeiről podcastot készített, így részben visszatért álmához is. Az írás segített a túléléshez, hozzájárult ahhoz, hogy kiadja magából azt a feszültséget, dühöt, ami a következmények elviselésével járt.

 

Balesetét követően csatlakozott a TraumaAmbulancia Egyesülethez, ahol traumát átélt emberek mentális támogatásával foglalkoznak. „Az a célunk, hogy tudatosítsuk a társadalomban a trauma hatásait, és megtanuljunk felülemelkedni a nehézségeken.” Úgy látja, fontos megosztani egymással az információkat, s a személyes történeteken keresztül bátorítani másokat.

 

 

Emellett fel akarja fedezni belső énjét, és így szeretne stabil lenni. „A legnagyobb kudarc az volt, amikor elhittem, hogy mások véleménye fontosabb, mint az enyém.” Legfontosabb célja önazonos életet élni. „Ne másoknak akarjak megfelelni… merjünk szembenézni önmagunkkal”.

Hirdetés
Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/temesvari-orsi-jogasz--ujsagiro
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.